Ben jij toe aan een inspectie op het gebied van brandveiligheid in jouw woning of bedrijf in de omgeving van Volendam? Dan is Waterland Brandbeveiliging een interessante partner.

Waterland Brandbeveiliging heeft al ruim 18 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging, onderhoud van kleine blusmiddelen en brandbestrijdingsapparatuur. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in het onderhouden van kleine blusmiddelen, brandbestrijdingsapparatuur en brandbeveiliging. Zij kunnen jouw huidige brandblussers controleren of inspecteren, ongeacht het merk dat je gebruikt. Naast een controlerende functie, kunnen zij jou ook als leverancier van dienst zijn. Zij leveren allerlei soorten ARBO-materialen, te denken valt aan pictogrammen, verbandtrommels, vlamdovende prullenbakken of asbakken en brandslanghaspels en brandblusmaterialen/onderdelen. Daarnaast kunnen zij voor jou een ontruimingsplan opmeten en opstellen, dat elk bedrijf verplicht moet hebben of opleidingen aanbieden.

Wil jij een professionele en officiƫle BHV opleiding volgen of jouw brandveiligheid laten controleren door Waterland Brandbeveiliging? Neem dan even contact met hen op.